Menu

Het ontstaan van L’écopain d’Ignace

Ignace Vandekerkhove is zowat geboren in de bakkerij. Nadat hij zijn hele jeugd bij vader Joseph tussen meel en deeg had doorgebracht, volgde hij een opleiding tot bakker en trad in zijn vaders voetsporen. Ignace drukte zijn stempel op VDK Ganshoren, Pastridor, Pastrilux en Le Pain Quotidien. Maar het ambachtelijke vakmanschap bleef lokken. Met L’écopain d’Ignace is hij terug bij zijn grote liefde: het eigenhandig en met veel bezieling maken van topproducten.

Ignace is altijd op zoek naar de perfecte grondstoffen en ingrediënten. Zijn eisen aan smaak, versheid en visuele aantrekkelijkheid zijn bijna legendarisch.

Ecologisch ondernemen

Met onze productie houden we nu al rekening met de toekomst van onze kinderen. We zijn zuinig met energie, we stoten zo min mogelijk CO2 uit en werken met recycleerbare verpakkingen. Ondertussen zoeken we verder naar nieuwe procédés en investeren we graag in nieuwe technologie om nog ecologischer te kunnen werken.

L’écopain d’Ignace is ecovriendelijk in alle facetten: gebouw & technologie, productie & hernieuwbare energie, grondstoffen & verpakkingen!

Ignace & zijn team bewijzen u graag elke dag opnieuw dat ecovriendelijk en topkwaliteit perfect samen gaan.

Private Label - Exclusief maatwerk

Al onze producten worden op maat van de klant gemaakt en exclusief aangepast op volume, vorm, ingrediënten en zelfs op het aantal calorieën. Alles wordt diepgevroren aangeleverd, indien gewenst met of zonder een eigen verpakking.

Exclusieve oplossingen bieden van topkwaliteit, dat is onze kracht. Alles is mogelijk, zolang we trouw blijven aan onze visie op kwaliteit: het allerbeste bieden in smaak, versheid en presentatie.

Ontdek onze producten

© 2021 L'écopain d'Ignace  •  Ilya Prigoginestraat 3, 7850 Edingen  •  BTW BE 0806.665.064
privacy policy  •  cookie policy  •  sitemap